BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Sunday, March 13, 2011

naaf dan...

Ada apa dengan NAAF? Hahaha. Entah! Aku pun tak tahu. Haha. Main bantai tulis jer. Lagi pun jari ikut suka hati mak bapak laki tiri dia jer nak tulis. Hahaha. Kepala aku melayang kat lain. Hehehe. By the way, hari ini entah kenapa agak moody. Eh! Tak! Bukan moody, tapi tak dak mood. Tak tau kenapa. Senyap aje dalam kelas. Maybe pasal kes pagi tadi kot. Haha. Malas nak nak citer. Tapi aku pun tak sedar apa aku buat pagi tadi. Haha. Kesian pulak aku kat dia. Haha. Tak pasal pasal kena. Tapi alah, benda tu kejap aje. 5minit jer dah baik. Wahaha. Kalau nak tau, itu lah aku. Hehe...Tapi yalahkana, agak patut la aku emo. Haha. Balik tu bukan nak bagi tau. Kalau orang len boleh pulak gtau. Aku tak boleh pulak. Agaknya takut habis kredit kot. Rasa macam tak dak function dan tak dihargai. Ingatkan dah taknak balik dah. Haha....Malam tadi pun bila dengar orang tu balik, aku buat dunno jer. Wat per nak amik tahu. Bukan penting pun. Yalah, balik pun tak gtau. Pergi pun tak gtau. Buat apa nak amik taukan pasal kawan...huhu

2 comments:

nadiahzin said...

perghh.. sadis doe.. SAPE TU? :O

mUhMmAd AiMaN said...

hahah..agak2?

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails