BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Sunday, March 13, 2011

gembira melampau...

hahaha...gila betoi...dah dua hari aku gila melampau...tak la melampau sangat..haha..just aku rasa agak over...haha..tak tahula kenapa happy sangat..aku pun pelik..maybe....ah biarkan lah...malas nak kepoh2..wahhahaa...nanti semua pakat kata aku ni gila..haha...by the way, semalam baru ja selesai pertandingan Uitm Got Talent, tapi tak menang...haha...aiman tak kisah, janji dapat meningkatkan keyakinan Megat untuk berhadapan dengan orang ramai. Dan semalam merupakan first show dalam hidup dia. Aku siyes berasa bangga dengan dia. Bangga dia dapat mengatasi rasa malu melampau dia tu. Hahhaha. Bila aku tanya dia, apa hang rasa bila buat persembahan? Dia jawab "Ntah. Aku tak rasa ketaq ka apa ka. Tak rasa apa pun" HAHAHA...kan aku dah cakap. Tak percaya lagi si Megat ni. Haha, tapi tak kisah ka..hehe..

Dah balik rupanya... o.0


video
*video time kat studio...masa gila...haha...lepas geram..

0 comments:

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails