BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Monday, May 30, 2011

new semester...???? HOMAIGOD!!

Salam buat semua. Dah lama xbukak blog private ni. Hahaha...yelahkan sibuk aje memanjang (buat2 sibuk pun ada jugak)...hehehe...

Okey! sekarang dah new semester...new group, but old besfren...moga berkekalan even ada yg dah tersingkir. :'(

tak sukakan perpisahan ni. rindu hang kawan....

new semester? huh...entah apa-apa. aku tak tahu macam mana nak kata. sebab diri pun tak terurus. macam kena sampuk pun ada. yalahkan, semuanya baru sem ni kecuali kawan (moga2 berkekalan).....

entah lah! macam serabut aje sem ni. tak tahu nak buat apa. masing-masing ada yang x sekali. sebab apa? tak payah lah ek nak cerita. benda yang lepas biarkan berlalu. mals nk ulang balik..tak ade benda gembira pun. semuanya letih.

actually, apa aku merepek ni???!!! fiuhhh...!!

sumpah serabut.....x tahu apa aku cakap sebenarnya. nak tulis pun main bantai tulis aje. xder dah kronologi2 tinta aku. main bantai sedup, isap jer..!! haiyooo...!!

tapi ape pun, kena juga la start new life...*sigh...not my taste betullah...

apa2 pun aku nak perkenalkan blog terbaru aku tpi bukan blog peribadi tapi blog penulisan aku. dah lama sebenarnya aku dah x menulis. yalahkan, buat2 sibuk lah, memang sibuklah...so xsempt nak fikir pasal cerita yang aku ingin buat tpi tak kesampaian samapi sekarang. so sekrang kalau ada masa, aku akan buat sikit2 sampai habis. kalau boleh aku nak terbitkan at least sebuah cerita untuk tatapan kawan2 dan keluarga serta orang lain. agar ada kenangan aku nanti. :) ni blog terbaru aku....


http://pacarevol.blogspot.com

kepada budak kelas...nama blog ni xdak kena mengena dengan sesape ek...aku cuma rasa sedap pulak dengan nama tuh...hahaha tetttttttttt

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails