BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Thursday, March 24, 2011

spek patah

hahaha..Padan muka! Spek patah! Haziq punya kerja larh ni. Haha. Takderlah. Bukan salah ko pun. Haha. Nasib dia tak tau blog ni. Hehe. Alah last sekali terbang melayang RM60 aku....waaaaaaaaaaaaa....rugi tuuuuu....leh p Aloq staq p balik tuh....huhu..Tapi terpaksa la. Mak aku tak tau, kalau dia tau, mau kena bebel aq..hahah. So, takyah tau..hehe..

BTW, bahagia gila minggu ni. Haha. Bahagia betoi. Hahaaaaahahahah...SANGAT BAHAGIAA...HEHEHEHE...sayang awak dehhh..hahaha...xderla..tipu jer..tapi bab bahagia tu betoi..hahaha...Haidar mesti nak korek rahsia aq...kan3?? ahah...sorry ek..takkan citer..wakakka..xderla gurau jer.. XD

Monday, March 21, 2011

HAIDAR...!!!

Perlu ke Haidar??~~!!! Perlu ke nak cerita pasal pergi gua kelam tuh???!!! Waaaaaaaaaaa....!! Sampai hati korang buat aku merana tahap gaban...!!!Perlu ke nak cerita pasal korang pergi Gua Kelam dalam blog..!! Merana aku tau tak??!!! Korang time aku xleh nak pergilah, time tu korang nak pergi. Dah lah tak pernah pergi Gua Kelam dengan korang sume!! Mandi mandi pulak tuh....Tak sukanya aku..!! Waaaa!!! Sayangilah diri sendiri...Huahahaha...

T_T

Dahlah aku sem ni nak g jalan jalan jer dengan korang...! Taknak pergi dengan orang lain..! Dengan korang jer! Dahlah aku hidup tak lama dah... :)

Wednesday, March 16, 2011

yo yo o..

kimakkkkk...~!!!!

Tuesday, March 15, 2011

ek?

haaaaaaaa....Aku tak tahu nak tulis apa. Tangan aku menggeletar. Jangan tanya kenapa. Tapi, sebab aku terasa sangat sangat. Aku tak tau. Aku tak mau jadi macam dulu. Tak mau! Aku tak mau! Cukupla sekali! Aku dah serik nak jadi macam dulu. Serik! Banyak yang aku kehilangan sebab dulu tuh! Aku dah tak mau. Cukuplah! Aku dah letih. Aku mudah sangat tersentap sekarang nih! Aku sendiri pun pelik dengan perangai aku! Tolong la ubah perangai aiman! Tolongla!

Aku tak kisah nak kutuk belakang tapi bila aku sendiri dengar, itu yang aku kisah. Kalau tak aku dengar sendiri, aku tak kisah tapi bila dah sampai telinga sendiri dengar, aku kisah. Aku kisah sangat...Kisah sangat... :'( T_T

Monday, March 14, 2011

perlu ke.....

Perlu ke nak str8 sangat? Perlu ke nak tegur tu macam nak telan orang? Perlu ke? Apala..Kalau nak tegur orang pun ada caranya. Tak perlu nak tinggikan suara tu, tak perlu nak membebel macam mak nenek. Just cakap str8 to the point sudahla. Tak payah nak kecoh kecoh. Apakes? Perlu ke? Geram! Sudah tuh, siap target2 orang mana yang dia nak tembak. Sabojolah orang kena tu ek. Sabo bebanyak ek Acap. Haha..Sabo ek abe ku...wkakaakakk. Ada ke patut macam tu? Perlu ke berperangai sebegitu rupa? Tolong la baik. Bukannya kami ni penjenayah kelas pertama pun, nak str8 gila gila. Kami pun ada hati dengan perasaan jugak.
Apa jenis orang daaa....Cakap la nak buat macam mana. Tak payah nak kecoh kecoh. Kami boleh buat. Tapi tak payah nak perli perli. Memang membosankan.

ARRRGGGHHHHH....!!!

giler bosan kelas sem 2...part 2....nak balik lecturer sem 1....part 1..!!!

Bila aku tanya budak kos lain pun sume cakap lecturer sem ni tak best..hahaha....

p/s: dah ok sikit....hari ni ok sikit mood...agak la.. :D

perlu ke nak

Sunday, March 13, 2011

naaf dan...

Ada apa dengan NAAF? Hahaha. Entah! Aku pun tak tahu. Haha. Main bantai tulis jer. Lagi pun jari ikut suka hati mak bapak laki tiri dia jer nak tulis. Hahaha. Kepala aku melayang kat lain. Hehehe. By the way, hari ini entah kenapa agak moody. Eh! Tak! Bukan moody, tapi tak dak mood. Tak tau kenapa. Senyap aje dalam kelas. Maybe pasal kes pagi tadi kot. Haha. Malas nak nak citer. Tapi aku pun tak sedar apa aku buat pagi tadi. Haha. Kesian pulak aku kat dia. Haha. Tak pasal pasal kena. Tapi alah, benda tu kejap aje. 5minit jer dah baik. Wahaha. Kalau nak tau, itu lah aku. Hehe...Tapi yalahkana, agak patut la aku emo. Haha. Balik tu bukan nak bagi tau. Kalau orang len boleh pulak gtau. Aku tak boleh pulak. Agaknya takut habis kredit kot. Rasa macam tak dak function dan tak dihargai. Ingatkan dah taknak balik dah. Haha....Malam tadi pun bila dengar orang tu balik, aku buat dunno jer. Wat per nak amik tahu. Bukan penting pun. Yalah, balik pun tak gtau. Pergi pun tak gtau. Buat apa nak amik taukan pasal kawan...huhu

gembira melampau...

hahaha...gila betoi...dah dua hari aku gila melampau...tak la melampau sangat..haha..just aku rasa agak over...haha..tak tahula kenapa happy sangat..aku pun pelik..maybe....ah biarkan lah...malas nak kepoh2..wahhahaa...nanti semua pakat kata aku ni gila..haha...by the way, semalam baru ja selesai pertandingan Uitm Got Talent, tapi tak menang...haha...aiman tak kisah, janji dapat meningkatkan keyakinan Megat untuk berhadapan dengan orang ramai. Dan semalam merupakan first show dalam hidup dia. Aku siyes berasa bangga dengan dia. Bangga dia dapat mengatasi rasa malu melampau dia tu. Hahhaha. Bila aku tanya dia, apa hang rasa bila buat persembahan? Dia jawab "Ntah. Aku tak rasa ketaq ka apa ka. Tak rasa apa pun" HAHAHA...kan aku dah cakap. Tak percaya lagi si Megat ni. Haha, tapi tak kisah ka..hehe..

Dah balik rupanya... o.0


video
*video time kat studio...masa gila...haha...lepas geram..

Friday, March 11, 2011

kerinduan...

sadis...sadis dengan diri sendiri....menyayangi orang yang tidak sayangkan aku...bodohnya... :) still tersenyum nih...nampak tak? aku still tersenyum....sangat tersenyum... :)

Aku dah tak tahu apa yang tak kena dengan diri aku tapi gila ah. Memang tengah rindukan seseorang. Orangnya? Tak payah lah tahu. Biar aku simpan segalanya. Kerana itu kenangan silamku. Tak mahu bongkar lagi. Cukuplah sekadar hanya diri aku saja mengenangkannya. Tidak perlu orang lain tahu. Aku tidak mahu berkongsi dengan sesiapa. Biarlah aku pendam seorang diri. Biarkan aku yang telan. Biar aku seorang yang rasa pahitnya. Biarkan aku pendam. Biarkan...

Aku dah tak tahu nak buat apa. Asyik sangat terkenangkan dia. Selalu tapi aku sedar siapa aku. Tak mungkin aku yang jadi pilihan dan tak akan terjadi. Tak akan terjadi....

Hurm...apa aku perlu buat? Aku dah cuba buang perasaan itu, tapi masih lagi membelenggu diri aku. Perlu ke buang terus hati? Doktor mana boleh buangkan perasaan itu? Tolong sarankan. Kerna diri ini sangat memerlukannya. Sangat memerlukannya...

Aku dah tak tahu apa yang tak kena dengan diri aku ni sejak kebelakangan ni. Dah tak macam manusia yang normal. Pelik semacam. Sudahlah perasaan dulu tuh dah muncul balik. Aku tak mau! Aku tak mau! Cukuplah dengan memori silam itu! Aku dah tak mau! Tolong pergi! Jauh! Jauh sangat! Tolonglah...please....

Tapi aku dah tak tau nak buat macam mana. Aku sangat sayangkan dia. Sangat sayangkan dia. Setiap masa aku terfikirkan dia. Setiap masa...Perlu ke ingat sentiasa? Perlu ke? Tolong buang perasaan ini!

TOLONGLAH PERGI! TOLONG....

Aku dah tak punya siapa sekarang. Aku keseorangan. Aku memang keseorangan. Sangat keseorangan. Aku takut aku tak mampu bendung perasaan ini. Aku takut hilang pertimbangan. Aku takut. Dulu lain, sekarang lain...Aku tak mampu...Aku sangat sayangkan hang...sangat...

Tapi apa aku boleh buat. Sememangnya aku tak sesuai dan memang tiada jodoh antara kita. Hanya Tuhan yang mampu mengubah segalanya. Dan aku tau, hang memang tak ada rasa langsung terhadap aku. Aku sedar tapi aku buat tak kisah. Sebab aku cuba untuk lupakan benda itu, rasa itu, kisah itu, memori itu, masa silam itu.

Kalaupun kita tiada apa apa, aku harap sangat sangat hang sentiasa bersama aku bila aku memerlukannya.
Aku harap sangat.....

Aku sedar siapa diri aku. Maafkan atas segala kesalahan aku. Kadang kadang aku buat hang tak selesa, aku faham :) aku masih tersenyum...

Tak ada apa yang perlu digusarkan. Aku akan simpan perasaan ini. Aku akan simpan sampai mati. Ya! Aku sangat degil dalam hal ni. Aku tidak akan sesekali cerita pada sesiapa perasaan ini. Walaupun seseorang itu sangat rapat dengan aku. Tidak akan sesekali. Sebab ini rahsia hidup aku yang paling penting. Paling penting! Aku tak akan bocorkan rasa ini. Tidak sesekali. Amat penting untuk aku rahsiakan benda ini. Tiada sesiapa akan tahu. Akan aku bawa sampai kemati. MUKTAMAD! *sebarang surat menyurat tidak akan dilayan, termasuk surat layang...

Aku tak tau dah nak buat macam mana dengan perasaan aku nih. Aku dah pening. Nak berterus terang? GILA! AKU MEMANG DAH GILA KALAU AKU BUAT MACAM TUH....

Hanya melalui ini sahaja aku dapat meluahkan perasaan even aku tau, ramai yang tertanya tanya apa yang berlaku. Abaikan saja. Aku cuma dah tak tahan nak simpan. Melalui blog ini saja aku dapat luahkannya. Ya! Melalui blog ini. Ini rasaku terhadapmu. Aku tak mampu nak buat apa lagi. Aku takut meletup benda ni. Kalau meletup perasaan ni, aku tau apa akibatnya. Aku tau, jadi aku akan simpan perasaan ni sampai aku MATI..! Jadi jangan harap aku akan cerita kat sesiapa pun. Jangan harap!

Tapi aku kena mengaku jugak, aku memang sayangkan awak. Sangat sayangkan awak. Tapi aku tak mampu, aku tak mampu. Sesungguhnya aku tak mampu. Memang tak mampu. Aku hanya insan biasa. Aku tak mampu nak ubah apa apa. Termasuk persepsi orang terhadap aku.

Tapi aku sayangkan awak. Aku dah sangat sayangkan awak. Sampaikan setiap masa aku sebut nama awak. Setiap masa. Inilah entry pertama aku terhadap perasaan aku. Sebab? Sebab aku dah tak mampu bendung lagi rasa ini. Sini saja aku mampu luahkan. Sungguh! Aku sangat sayangkan awak! Sangat cintakan awak! Aku nak hidup dengan awak! Nak sangat sangat! Tapi tak mampu! Sesungguhnya tak mampu!

SAYA SAYANGKAN AWAK..!!!

SAYA STILL TERSENYUM PASAL AWAK.... :)

You're my everything
The sun that shines above you makes the blue bird sing
The stars that twinkle way up
in the sky tell me I'm in love

When I kiss your lips
I feel the rolling thunde to my fingertips
And all the while my head is in despair
Deep within I'm in love.

You're my everything
And nothing really matters
but the love you bring
You're my everything
To see you in the morning
with those deep brown eyes.

You're my everything
Forever and the day I need you
close to me
You're my everything
you'll never have to worry
Never fear for I am near.

Oh, my everything
I live upon the land
and see the sky above
I swing within her oceans
sweet and warm
There's no storm, my love.

Chorus
When I hold you tight there's nothing That can harm you In the lonely night
I'll come to you
And keep you safe and warm
It's so strong, my love


DISAAT AKU MENCINTAIMU
Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta

BANTULAH AKU....lupakan benda nih....

Tuesday, March 8, 2011

tak tahu nak entry apa...

hahaha...itu aje aku tahu nak tulis...smentara tu, ri tu pergi gym uitm perlis...dengan nai, haidar, intan...hehe...berjalan pun dalam hujan...ikutkan hati memang malas doe nak pergi tapi mengenangkan nai yang nak jugak pergi...kena la jugak..haidar pun terpaksa ikut..haha...

adess..pastu balik nai paling teruk effect dia..hehehe....memang teruk..naik tangga pun dah macam penguin...hehehe..pergi kelas, dia yang paling lambat...haha..lawak doe...hehe...ok...dah tak tahu nak tulis apa...by the way, AL-FATIHAH untuk arwak atuk Acap....meninggal dunia pada 8.3.2011...masa zohor...waktu tepat tak tahu tapi masa arwah atuk dia meninggal, dia kat kl...dengan kakak dia yang kena amik test...huhu...dah berapa hari dia tak masuk kelas...risau pulak dengan study dia..dah la ada kuiz tak amik...huhu...test ni pun xtau dia amik ke tak..

oklah takat tu jer kot..

p/s: haidar jeles aku men blog time lab 159..haha..jangan jeles...

Saturday, March 5, 2011

dinner....

4.3....dinner fakulti..hehe..memang mantop, seronok..pertama seronok sebab aku akan buat persembahan tarian..hehe....first big event pada aku..hehe..yang lain ada yg lagi besar,.hehe...memng bes...macam macam gelagat aku nampak...pakaian jangan cakap la..yang dok kutub selatan ada, pakaian macam dalam neraka ada..huhu...berspesis lah bak kata orang..haha...mantop jer...hehehe...tambahan pulak malam tuh memang aku nak bergaya sakan..waghaha...xleh blah...hehehe...tapi apa2 pun memang mantop...cuma ada la beberapa orang kawan aku yang tak datang...agak sedih la..huhu...






KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails