BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Monday, February 28, 2011

lecturer kalaululus(calculus) baru...dan....

TAHNIAH BUAT PUAN FATIMAH kerana telah selamat melahirkan baby lelaki pada hari rabu, 23.2.2011....kami tumpang gumbira walaupun terpaksa menerima hakikat bahawa dia tidak akan mengajar kami lagi kerana, yelahkan cuti berapa lama kalau beranak...faham faham ajelah...hehe...

ok sekarang pasal lecturer calculus baru..heheh...mula mula tu rasa pelik jugakkan tak pernah tukaq lecturer pertengah semester..huhu...pastu nak kena sesuaikan diri balik dengan lecturer calculus yang baru..huhu...mati mati....
dah larh first kelas semalam dah lambat tapi 14 minit la...haha..lama gak tuh...kesian tunggu acap..hehe...nanti tinggal dia keseorang pulak kat belakang...haha...

ok dah masuk kelas, be4 that, aku ada tanya dukun pasaio lecturer baru sebab dia dah jumpa dengan lecturer baru tuh...haha...dia kata oklah...pastu dia gelak gelak..mula mula tu aq rasa mesti ada something wrong..haha...bila tanya bob pun macam tuh...so, follow the flow ajelah...haha...
ok masuk kelas, buat biasa sebab kantoi masuk lambat...hahah...ok ambil tempat duduk..hehe...macam orang bengong ja first first masuk...satu kelas diam aje...macam dok dalam keranda pun ada...ok stop dengan ironi aku...hehe
bila masuk terus bagi soalan...dia suruh buat depan...adess...mula mula aku tak kena tapi bila acap dah tak boleh buat, dia suruh aku...masing masing blur masa tuh..haha...dah la mulut dia langsung xdak insurans...first pandangan kat dia...terus aje men cakap kat
acap "tak berkat ilmu" bila acap tak reti buat....kalau aku pun dah menyirap, acap pun menyirap lagi la...ada ke patut dia kata macam tu, at least tunjuk la kalau tak tau..pastu cakap "saya cuma nak tengok sejauh mana kefahaman kamu"...apakes??? ayat "tak berkat ilmu" langsung tak da kena mengena dengan "sejauh mana kefahaman kamu"...jauh berbatu batu bezanya...nak cover line lah tuh...kalau nak tengok sejauh mana kefahaman kami tak perlu pun nak kata kata macam tuh..just bagi soalan suruh kami buat kalau tak faham jangan terus hentam student...sebagai lecturer ajaq kami, bukan terus hentam "tak berkat ilmu"...apa kena mengena...kalau dah tak faham xkan nak kata xberkat ilmu..??? aku pulak yang menyirap..hahaaha...aku jenuh menyabaqkan acap dengan haidar..huhu..takut takut jugak aku bila tengok masing masing muka dah macam nak cari gaduh...tau sangat perangai depa dua orang ni...baran doe...acap tak baran tapi jangan sampai dia naik hangin..kalau haidar a.k.a abang tuh memang baran..haha...aku dah mula takut bila acap dengan haidar muka dah lain..takut takut jugak aku nanti ada yang jadi kes...yang si Kamal maintain dok gelak dari awai kelas sampai habis kelas..haha...apekes class rep sorang tuh...izmeer senyum pun kena hentam dengan ayat "yang belakang tu, kenapa senyum? kamu dapat jawapan ke?" hai...nak senyum pun salah ka...ada termaktub kat mana mana ka yang seyum tu salah disisi undang undang...pastu second class petang nnti ada kuiz dengan makcik tuh...adess...ponin ponin...

p/s: dah jadi pengurut sekarang walapun tak teror sangat..hahah...

1 comments:

niss said...

haha.sabaq jala.
kami pon kena.

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails