BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Sunday, February 27, 2011

cOsMiT...

27.2....merupakan antara hari yang bahagia dalam hidup aku...sukaneka dan futsal cosmit, iaitu persatuan course yang aku ambil kat UiTM ni...hehe...bes....first, futsal dengan sukaneka yang dianjurkan..majoriti part 2 yang join, yelahkan sebab part 2 yang arrange...tupun still ada yang xpuas hati...ah lantak korang la...ader aku kisah...hahaha...bes sangat...aku kejap ke futsal kejap ke sukaneka..masuk tak jugak...aku supporter jer...heheh..untuk sukaneka dan futsal..geng laki group aku banyak masuk futsal so aku pergi la support diaorang kalau tiba turn diaorang lawan..sukaneka pun macam tu...hahaa...aku pergi support dengan diaorang...aku dengan haidar..kitaorang tak tetap duduk..kerjap berlari ke sana, berlari ke sini...haha...besss...support budak group aku..sayang merekaaaa...!! hahaha....masing masing dengan muka ceria..hehehe..tapi futsal kalah...nak buat macam mana xdak rezeki..dapat masuk semifinal jer...ah, itu pun better la....bersyukur jugak..sebab tak sangka...hahaa....dah lah...merepek pasal ni..hahaha...tapi kenangan ni memang besss...



0 comments:

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails