BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Wednesday, February 23, 2011

adess...


Resak terchenta...!! tempat sekarang aku huni di UiTM Perlis...


actually aku dah pening nak buat apa....minggu ni saja dah berturut turut penuh jadual...dengan
test la, hafazan lah, assignment la, lab exercise la, C-PROM la...macam macam la..penat aku dibuatnya...mau juga pengsan dibuatnya...sepanjang masa ada keja...tapi sempat lagi kadang kadang pergi main bola...tak larat jugak aku nak mengadap buku sepanjang masa, walaupun hakikatnya pandangan aku kat buku kosong ja..hahaha...tapi yalahkan, dari sakit hati pandang buku dengan mata kosong baik aku pergi main bola...ada juga faedah lain dapat aku buat..hehehe...tapi nasib tarian aku tak ada latihan minggu ni...kalau tak memang aku naik berbulu la mata kepenatan dan tak dak masa...lega sangat sangat...bila hari rabu dan khamis dah sampai tamat, aku lega sangat sangat...lega la sebab banyak benda hari tu yang kena buat...rabu pulak, tak habis habis dengan BEL yang membosankan dan jadual yang sangat pack hari tuh...WHAT THE FECK!!...hahaah..bak kata asip!! aku pun dah sikit sikit berjangkit dengan dia..hahaha...cuma tak ada la suara bagai nak runtuh atas 3 kolej Resak yang macam selalu dia buat tu..(sekarang dah tak bersuara sebab kena sound dengan RS) hahaha...

aku pun dah tak tau buat apa,
habis saja kelas CTU, makan, pastu balik bilik, BUM...!! peluk bantal tido....hahaha..memang tak larat...dengan hari jumaat lagilah yang kena present tarian semula inang untuk koko...adess...dah la susah kot...huhu..tapi kena jugak la belajar, kalau tak, tak dapat A larh jawabnya untuk koko..hahah..baik ikutkan saja...

sebut pasal tariankan, 10.3 ada show tarian under taming sari kat UiTM, Perlis under MPP...pastu 11.3 untuk SUKOL di UiTM Perlis..hehe..berderet...jenuh nak belajar tarian doe...hahaha...tapi sebab aku minat, menari jugak la..hehe..pastu baru dapat mesej tadi, 5.3 ada competition untuk pengucapan awam bahasa mandarin...aku dah la tak hafal lagi...rancang nak cancel jugak penyertaan...hehe...tapi memandangkan minggu depan tarikh pertandingan...nak juga try sebab sempat lagi hafal..hehehe..nasib satu page ja...malas nak buat panjang panjang...heheheh..oklah....benti takat ni saja...len kali aku cerita lain lagi..hehhe....

p/s: aku jumaat ada test linear algebra, wish me luck..hehehe

0 comments:

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails