BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Monday, February 28, 2011

kAMi P aLoQ sTaR..

hahaha...bangun masa tengah hari...tiba tiba haidar datang, kata kamal ajak pergi jalan p mana mana ka...haha...semua benda ni tak dirancang dengan teliti..hahaha....pastu call sana call sini terus dapat kereta sewa then ramai ramai pergi aloq staq...hahaha...betul betul tak dirancang...pastukan, ada 2 org tertinggal....sori weh terpaksa..kereta tinggal satu ja tinggal...huhu..kalau boleh memang nak bawak semua sekali...hehe..bergumbira ramai ramai....hehe..EKSTRAVAGANZA....hahaha...suka suka....hahaha...the best part is, time aku kena duduk kat bonet kereta kenari..hahah..ada sebuah kereta tu, orang dalamnya tergelak gelak tengok aku kat bonet kenari...hahaha..pastukan depa berhenti, aku pun lambai....depa pun lambai la balik...hahaha..seronok tengok orang ceria...haha..habis seisi kereta gelak tengoka ku...ahaha....aku memang xkisah....haha..janji dengan kawan kawan aku..hahah..aku suka sangat...sayang hampa wehhhhh....hahha...kemudian, kami p Alor Star Mall, then Masjid Zahir, then jitra..heheh....then balik...p tengok wayang sekali..hahha..citer pun mula2 xbest tapi bila dah nak akhir akhir tu baru bes...hahha....memang besss...!! rasa macam nak balik aje ke hari Sabtu....














0 comments:

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails