BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Tuesday, February 22, 2011

yang sorang ni....dan...dan...dan.....dan...

Asalamualaikum....lama x berjumpa dalam blog aku kan...dah lama gak lar kan...sebab dah ada lagi satu weblog...so, yang ni kurang lar sikit...tapi bila tengok kawan kawan sume dok men blog aje dalam lab...aku pun teringin la balik nak bukak...hahaha...cam bes jer blog diaorang...by the way, ini bukan sebab sebenar aku bukak blog peribadi aku nih tapi sebab lain...SEBAB TAK PUAS HATI...!!! geram aku makin menjadi jadi...sebab tak tahan ni yang aku tulis...kurang la sikitkan rasa geram walaupun hari hari kena hadapi menatang tuhhh...!!

memang menatang...!! tersebutlah kisahkan pasal orang ni...everything dia bajet perfect...sesuka hati nak komen pasal orang...aku nak tanya kat kau ni?? kau ada pikir pasal orang lain x masa kau keluarkan ayat C**** kau tuh...?? ada tak?? bila orang kata kat kau tau pulak nak marah marah...macam setan jer perangai...aku nak kata lebih lebih pun tak berani jugak sebab aku pun ada kekurangan tapi jangan r sampai macam tu...apakebende macam tuh...apa hak kau nak kompelin kompelin pasal orang len...kalau kompelin sikit sikit xper...ni kompelin macam cibai jer...mulut langsung xder insurans...kau ingat semua orang suka kau ke?? tolong sedar diri sikit....diri tuh dah jadi bahan umpatan tau x?? sebab kau yang lain dapat dosa mengumpat kau...amboi...sedap pulak kau dapat pahala free free....dah tu bajet diri leader lak tu...bajet diri nak orng dengar cakap dia...macam kau tu ketua sangat....bajet jer diri tu RAJA...!! bila orang lain bagi cadangan taknak ikut pulak...macam CILAKUS..!! yang ni bajet alim! tapi perangai hancus...!!

yang sorang ni pulak, asyik dok perli perli ja orang..suka hati r orang nak buat apa...awat?? hang pun xbuat sama ka?? bajet leader jugak sorang ni???!!! perasan bagus...!!! HINGAT KAU TU LEADER!!! tanya orang pastu dia sendiri bagi jawapan pastu nak orang ikut hang!!! APAKEJADAHNYA WEH???!!! hang pun asal pulak nak jadi perantaraan?? ingat hang bagus sangat ke?? belagak nak jadi orang tengah pulak...hebat sangat ka hang tu yang belagak nak jadi orang tengah...


yang seorang lagi nih, cakap bla bla bla bla bukan main lagi taknak ikut la itulah ini lah, tapi ikut jugak...still follow...aku ajak jangan harap nak ikut, macam macam alasan bagi...bila orang 'tuh' ajak sekali jer,terus follow...aku pun ada gak perasaan...aku faham at least ikut la walaupun sekali....hargai pelawaan orang lain..kalau alasan munasarawak xper la jugak...ni LAME EXCUSE!! bagi pun alasan munasabah...tapi kau ok...aku xkisah sangat dengan kau...kau baik baik jer...kau ingat kawan...aku xkisah..tapi nak jugak aku tulis pasai kau..yelahkan sedikit tidak puas hati..hehehe...kau at least bercakap ikut kebenaran...tapi yelah...kompelin macam macam tapi still follow...nak tergelak pun ada....hahaha....

yang sorang ni pulak, ajar lain, buat lain...mengajar minggu lepas lain, minggu ni lain..baik tak payah mengajar jer...

banyak pulak aku membebel kali ni..hahah


p/s: ada sorang ni memang terbaik ah.!! kawan aku yang ni terbaik..!! fikir pasal orang lain dan penyayang...n caring...nak bercakap pun fikir orang lain... :D

0 comments:

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails