BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Friday, February 25, 2011

test, friends and.......



"If you're alone, I'll be your shadow. If you want to cry, I'll be your shoulder. If you want a hug, I'll be your pillow. If you need to be happy, I'll be your smile. But anytime you need a friend, I'll just be me."


25/2 dan 19/2....tarikh KERAMAT untuk ambil test linear algebra dan calculus 1
...huhu..letih wehhh...dah la macam orang gila study...bagai nak rak study...letih, letih...kita bako aje..hahaha...kesengalan ternyata menyerlah....errr...

okeylah...aku saja je nak bukak blog ni...bila bukak tak tau pulak nak tulis apa...hahaha...mengadap ja laptop...jenuh dok fikir nakl tulis apa..hahaa...
rommate aku sorang tu dok main DOTA dengan jirang sebelah tapi kat bilik aku...yang sorang lagi tu membuta ja,...hhahaa...hari hujung minggu lah katakan...kalau aku, aku pun macam tu.....membuta sepanjang hari...lelah kot dengan test sana sini..penat....huhu...ok citer pasal test..

alhamdulillah la, aku at least boleh jawab semua walaupun ada yang salah..huhu..mesti banyak...
hurm, aku sedih pasal sorang kawan aku nih, time test aku hampir hampir ar nak meraung tengok dia yang blur semacam...dia pandang kanan xkena, pandang kiri xkena...aku bagi cara tuk jawapan tuh tapi dia still blue...mau aku meraung tengok dia...kesian sangat2...huhuh...aku xtau nak buat mcam mana...rasa macam nak p gerak kat meja dia pastu ajaq terus...bincang terus...tapi yelahkan, nama pun test...macam la boleh buat...huhu....even benda tu bukan salah aku, tapi aku rasa responsible sangat, sebab bagi aku, maju sama sama....xmau maju sorang2...bukan cam sekor tuh...dah tau kawan aku lagi sorang tak reti calculus, still buat tak tau..macam tu ka kawan...maju sorang2...hei bengang gak aku...huhu...dah cukup citer pasal dia tuh...bosan dengan perangai dia...hurm...sian kawan aku sorang tuh...tapi ada jugak salah dia...aku dengan lagi sorang kawan, study depan dia, dia dok sedap landing atas katil...aku tengok gaya macam dah surrender...mudah sangat putus asa...dah tu, suka sangat buat teori sendiri...xpa....lepas ni kalau hang xstudy dengan kami jaga hang...yang sekor tuh, dah tau kawan2 lemah dalam subjek yang hang teror...ajaq la...toksah dok kedekut ilmu sangat la...xpi ke mana pun....Allah kalau nak tarik ilmu hang, sekejap ja...renung renungkan dan selamat beramal...


p/s: doakan test aku dapat markah elok...huhu..harap2 sangat....

0 comments:

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails