BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Tuesday, June 15, 2010

shoping...!! hehe...

hari ni pergi shoping. shoping barang untuk pergi ke uitm arau...yalah, takkan nak pergi sana pakai baju lama. lagipun banyak juga barang yang perlu disana yang aku tak ada.

adess...penat..berjalan dekat setengah jam tapi satu baju pun belum aku berkenan. bukan nak berlagak tapi tak menarik dihati...hehe...aku kalau tak berkenan jangan harap nak pakai melainkan terpaksa....hehe...kalo dah berkenan tu, hari hari nak pakai..hahaha
melampaulah pulak...
btw, barang sekali mahal doe...ada kasut tu aku jumpa sampai beratus. mak ai! pitam tengok! cepat cepat aku letak balik kasut tu. ngeri tengok harga! hahaha
tapi ada satu kasut tu, aku berkenan tahap gaban! siot! aku nak! tapi saiz 7, aku pakai saiz 6...argh! tensyen! huhu
takpa takpa, nanti aku akan beli jugak kasut tu. tak kira! nak jugak! muahaaha

tapi ada jugak malang masa shoping baju tadi...hahaha....mana yang trial itu yang last, so aku terpaksa ambil jugak...eee....bekas orang...haha..tpi smart...so, aku rebat jugak...alah balik basuhlah...susah apanya....haahah
hampir kesemuanya, yang trial. pastu dah tak dak stok. adess...merana merana....hahaah
kena pulak cari tie yang padan. pening! nasib baik jurujual tu baik hati, tolong jugak. kalau tidak alamaknya pening la...hahaha
selepas pergi the pacific lama yang kehabisan stok, hahah, aku pergi pulak ke bank islam. bayar yuran pengajian. akhirnya selesai hal tu tanpa masalah....senang dan mudah saja. tekan nombor, pergi kaunter then bayar....ahakz...mudah...ehhee...

then, pergi pulak ke the pacific yang baru. pergi beli seluar pulak. yang tu masih belum beli. huh! seluar kat tadi pun kena trik yang last. yang trial pulak tu...adess..fana...fana...ahhaa
beli jeans dan seluar slack. huhu...tapi bes jugak lah dapat beg free...haha....
pergi ke pacific baru, lagi best. banyak stok..haha...tak macam tadi...sadis...sadis...hahaa
jeans 2 helai aku sebat, slack 2 helai aku rembat, baju kemeja sehelai, baju tshirt 4 helai aku rebat....ahaahahah....akhir sekali dapat lagi 2 beg kertas...huhuhuhahahah.....baru shoping pakaian, dah beratus. belum lagi keperluan lain...wohoho.....k bye...nak g tido..letih daa...heheeh

2 comments:

ubi said...

haha..junior aku..kos ape?

mUhMmAd AiMaN said...

kos sc komptr...kolej pulai..hahaha...ko kos per?

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails