BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Wednesday, September 15, 2010

Raya n Apa ntah lagi...

salam semua....lama dah xmenulis kat sini..dan berkemungkinan xakan menulis lagi di sini..xberani nak janji..coz dah ada domain sendiri...weh nanti buatla domain sendiri....aq still dalam pembljran mereka laman web...kalau ikutkn memng nak buat laman web yang memberi faedah kepada semua...

tak kisah la sama ada memberi faedah sendikit pun asalkan tercapai hasrat nak buat tu,...sebab dah lama pendam hasrt tu...sekarang dah ada peluang...harap2 aq xmalas selepas ni..mungkin laman tu lambat dibina sbab yalah kan...masih basic dalam web development.

banyak lagi yang perlu dipeljari kalau nak sama tahap dengan org yang expert...aq menggunakan domain http://medkerz.com

harap korang suma sudi melayari(selepas siap). tapi tidak tahu bila..n doakan aq berjaya...hehe

btw, raya??? hurm..ntah la rasa macam raya kali ni xseronok...xtahu kenapa, tapi xdak feel nak raya...sebab bulan puasa hari tu xterasa kot berpuasa(bukan xposa ek, penuh tau) heheeh...tapi puasa kali ni macam xdak feel posa..macam biasa saja..mungkin kerana perubhn suasana disekelilng ku...agaknya la kot...

xdak feel posa sampai feel raya pun hilang sekali...sampaikan pasang lagu raya pun masih xdak feel..hish! pelik betullah...even rommate aku pasang lagu raya sebulan sebelom posa pun, still tak rasa apa2....hahaha..

n aq tengok banyk betul cita hantu kat tv time raya...ni pesta file hantu ke? ka raya? aq musykil....banyak yang komen kat fb yang kata, ni raya atau festival filem hantu..pasng cerita pun pasang lar yang ok sikit...sipi2 pada hari raya pun jadila...ini cerita yang xdak sangkut paut lngsung....mungkin sikit kot...

time posa xnak pulak pasang cita hantu, mungkin hantu masa tu kena tambat so takdak la hantu...bila raya, hantu dilepaskan, so banyak la cita hantu...ahakz!

dan tahun ni rumah kawan aku banyak yang tak pergi..tak tahu kenapa..sori ya geng....takdak mood nak p...raya pun macam nak taknak ja...

oklah..dilain masa kita bertemu lagi..hmmmm...

btw...aku majuk dengan seseorang tu......geram tahap gaban!

0 comments:

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails