BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Sunday, June 13, 2010

Siyes....giler! aku gelak sampai nak terkucil..ahaha....dan musim buah!

x dapat dinafikan...memang nak lawak gila...ahaha....
memang boring sekarang, so aku buat keputusan nak "menghegehkan" diri di google.
entah bila aku dah agak suka google-mengggoogle ni...hahaha
ni kes lepas si Omar Mahdzan tu yang malas nak bagi link kat aku, dia suruhnya aku google kat google....hahaha...

ok! back 2 the story. bermulalah apabila aku kebosanan melayan fb. mungkin sebab waktu tu maghrib so tak banyak yang on9. huhu.
ditambah pula sekarang musim buah dan kenduri, sudah pasti ramai yang bakalan tersandar di tiang rumah atau dibawah pokok yang punya buaian....hahha..
oklah, aku dah merepek lagi..

bab yang nak tergelak tu, tengah menggoogle. aku taiplah perkataan "perwatakan", so keluarlah berderet-deret,,,hehe..
tengah membaca segala info-info tu, terdetik n tertacap terus mata aku pada satu tajuk ni..hehe....


dia punya isi aku tak kisah sangat, then aku scroll kan ke bawah untuk melihat komen. memang kebanyakkan blog aku suka tengok komen jer...hehe...
then komen-komen berikutlah yang membuatkan aku tergelak besar....hahaah....


antara komennya yang menarik hati...hehe :-

-boley tolong letak gambar buah-buahan yang terbabit tak? susah la nak kena imejin.. ekekekeke



-ni termasuk utk lelaki sekali ke hehe



-mcm buah dorian tak der ker..??
aku tak tersenarai lar kalo cam tu...



-bentuk buah pisang tak der ker?



-apa pun buahnya..tetap ada keistimewaannya yg tersendiri.



-kalau yang tembikai tu dah khawin
dia umpama banyak air (susu), dah sampai masanya untuk menyusukan anak dia..
kalau yg tembikai tu lom khawin..
banyak air juga, cuma peringatan utk dia yg badan tu dah bersedia untuk menjadi ibu.....hikhik
kalau yg lemon tu..
cam buah lemon, dia dah masam, susu dia pun dah masam.



-buah betik muda sedap buat rojak



-aku yg pompuan pun, tak reti nak bayangkan.. tembikaikah aku? lemonkah aku??


dan ada jugak yang buat tak tahu atau tahu, tidak ku tahu...contohnya...


-payudara ni ape ek? sejenis buah ker?



harap maaf kepd yang terasa mungkin..tpi itulah kebenran....sejauh mana kebenaran info tersebut tidak aku dapat pastikan....gila apa kalau aku nak pastikan..hehe....
aku hanya suka suka melihat post tersebut...hahah...masih aku terbayangkan kata kata mereka...huhu....kalau untuk mereleasekan tensyen boleh la baca post itu...dan orang yang open minded jer...hehehe..

ok...topik lain pulak..hehe...sekarang musim buah di sik, kedah, tumpah tanah air mata, dan darahku...hehe...memang bes! sesiapa dijemput hadir! penginapan sila urus sendiri..hahaah
sekarang buah durian makin menjadi jadi dan buah rambutan tak payah cakaplah..berduyun duyun,..huhu..buah manggis jer tak masak lagi..huhu....feverot aku...weeeee....

oklah len masa sambung lagi pasal musim buah....nanti kalau ada masa aku uploadkan gambar...hehe...nak bagi korang jeles...ahah

0 comments:

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails