BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Monday, June 14, 2010

So You Think You Can Dance! S7! Cam bes ja!

Program yang berdasarkan tarian. memang best aku dengan mak bantai tengok. Hahaha...aku tengok di AXN...hehe..
btw, season 7 nampak pelik dan lebih seronok berbanding season sebelumnya. mungkin kerana format persembahannya sudah berubah....hehe
format yang menetapkan hanya sebelah peserta yang ada dan mereka akan menari bersama bintang SYTYCD sebelum ni yang dari season 1,2,3,4,5, dan 6. huhu...memang mantop...haha..
tgk showcase pun dah best! menarik! mungkin baru mula sebab video mereka dalam youtube baru ada yang episod untuk showcase. video yang persembahan belum ada. huhu...xperlah..nanti aderlah..haha..malam ni ada SYTYCD season 5.
hah! aku hanya boleh menonton setakat minggu depan sahaja coz aku akan sambung pelajaran ku di uitm arau.....waaa!! miz SYTYCD! Prfft!
sebelum tu....tak sabar nak tunggu buah rambutan dan manggis masak...wahahaha!!

0 comments:

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails