BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Tuesday, December 27, 2011

sori menyusahkan semua..

Assalamualaikum semua. Hehe. Jumpa lagi di blog aku nih. Hari ni rasa sedih sgt, rasa macam menyusahkan semua org ja. Better aku leave kalo rasa menyusahkan semua org tapi aku xsggp nk leave. Xsaggp....

Sudah tu aku xsihat skrg...hari ni baru balik jumpa pakar. 6.1.2012 p balik hospital untuk colonoscopy. lepas tu esok kena pergi balik untuk jumpa pakar dermatologi pulak. Haih! penat tapi aku redha ja. dah ditakdirkan begitu. tapi entahla..skrg dah xlalu nk makan. makan sikit jer dah kenyang. 2kali suap dah kenyang, samalah dengan air. 2kali sedut dah terasa mcm berkilo2 air aku minum, sudah tuh kalau lebih sikit, aku mesti muntah balik. penatlah kalo mcm tu hari2.

berat badan skrg pun dah susut banyak (dari pemerhatian org la...) sampaikan byk org xkenal aku. bila dekat baru diaorg perasan. sebab aku lain sggh kata diaorg la. mak sampai syak aku amik ubat kuruskan badan. minx maap la ye, badan pun dah kurus(sblom sakit) pun xkan la nak amik ubat kurus lagi. 
nak kurus tara mana lagi. baik xyah ada badan...memang kurus...so, harap2 colonoscopy nanti xdak la yg teruk2 sampai nk kena bedah apa2 ka..so doa ajela..tpi paling xthn masa jumpa pakar tadilah, habisnya dikorek2 bontot aku..sakit tau x...haha..tpi jgn salah fhm ye, untuk medical check up ye...

0 comments:

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails