BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Sunday, January 29, 2012

Alhamdulillah..

Salam..hai semua. jumpa lagi kita noh dlm blog aku..hehe..

hari ni entah tiba2 ja nk bukak blog...yalahkan, dah lama xbukk dan update kisah hidup aq..sibuk sikit skrg..dgn study lagi, n mcm2 lagi lah...
hai, aku penat dgn seminggu ni. entah kenapa 2 hari ni mcm xkena...huhu..asyik buat salah jer...

dah mcm kena apa2 je kat aq nih...aku ni bukannya kuat semangat sgt bila jadi mcm nih..tapi redha ajelah, kalau dah itu benda yg akan berlaku. biarlah apa yang terjadi kat aku tuh. aku redha ja. mungkin ada hikmah disebaliknya. mgkin juga. bukannya aku tahu. hanya Allah yang tahu...

dan ada bebrapa berita menggembirakan aku, antaranya syukur aku dah boleh mkn byk. entri seblum ni kan aku ada ckp aku xsihat, mkn xlalu dsbnya....tpi dah 2minggu kot aku dah mkn lalu, dan skrg dlm proses nk naikkan bert bdn balik. xmau la org kata kurus SANGAT k...!! kalo tkat kurus jer aq buat xheran sgt tpi org kata KURUS SANGAT...!!! huhu...

tpi apa2 pun yg pasal psoroasis nih masih dlm perubtn...ada sikit improvement. bhagian tgn aq dah tumbuh balik kulit2 yg biasa..bukann lagi keruping ye..yahoo..!! alhamdulillah....lega sgt cuma makin sakit la bahagian lain dan kaki...huhu..tpi xpala..sakit ni kan lmbt..so terima ajela seadanya..hehe..oklah nk sambung study dulu...

salam. semoga berbhagia semuanya, termasuk buat 'dia'... :)

0 comments:

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails