BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Monday, August 1, 2011

PuAsa..!

Salam semuanya...hehe.

Dah agak lama aku tak jenguk blog ni. Almaklumlah, kuliah pun dah seminggu start. So, memang agak xsempat la. Memang buzy, nak fikir pasal test, kuiz dan bermacam mak nenek benda alah ni lah. Terutama BEL! Hadoi memang pening aku dengan subjek tuh. Sudah la buat ponin eden jo...

Okey, cukup pasal tuh, hari ni, first day berpuasa. Hehe. Memang terbaik walaupun pagi tu agak emo. Entah macam mana boleh teremo, jangan tny la. Aku pun penat fikir n pujuk diri sendiri. Yalah, siapa lagi nak pujuk aku lagikan, Harapkan orang tu, sampai aku mati pun xkan dipujuknya. Susah kot. Tapi sekali dia pujuk, mau cair aku. Hahaha.

Okey sekarang cerita pasal puasa, malas nak fikir n cerita pasal tuh. Bukan dapat apa pun. Buat aku jadi tensyen jer ada la. Okeylah, inilah first time aku berpuasa dengan rakan-rakan terbaik aku. Setiap masa kami bersama sampaikan, bilik dikolej yang sepatutnya dihuni oleh 3 org tapi sekrg dihuni oleh 5org. Hahaha. Termasuk aku. Susah kot. Haha. Tapi best sangat. Tapi ada yg xjoin tpi xperla, nak buat macam manakan. Kalau semua dtg, mau sesak bilik yang 'sebesar' alam ni. Haha.

Kami tadi bukak puasa kat bilik studi, kalau Si sabri tu tau, aku tak tahulah apa yang akan terjadi. Maybe kena maki. Haha tpi xpa, susah senang bersama. First day puasa, boleh dikatakan setiap kali ada gap, semua tumbang atau syahid. Haha. Letih sangat katakanya.

Okeyla..cukup aje la kot takat ni. Nanti aku cerita lagi. Hehe. Okey, Salam Ramadhan semua,... :D

0 comments:

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails