BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Saturday, July 16, 2011

cuti dan sebagainya...

Salam...hai...dah lama tak update blog ni. actually macam macam aku nak kongsi tapi banyak pula ceritanya nanti, jadi singkat aje la ek...hehe

beberapa minggu lepas aku n family serta jiran tersayang g Langkawi. Sumpah best! Rasa macam tak nak balik Arau dah lepas tuh. Tapi kena balik jugak..ada seseorang menanti.. Hhaha..
Kitaorang time tu pergi macam-macam tempat, antaranya Pekan Kuah, jeti, Pantai Chenang. Tapi paling best time pergi Pantai Chenang! Naik banana apa ntah tapi aku panggil banana split. Haha. Jenuh diaorang ketawakan aku. Suka aje. HAHAHA...time tu hepi sangat, terasa sebuah keluarga. Hehe.. Memang best sangat! Lepas tu siap bergambar lagi kitaorang! Hehe. Macam2 aksi. Hehe

2minggu lepas tuh, kitaorang cuti mid term, so apa lagi. balik rumah lah tapi aku macam biasalah, bakal naik gilalah time cuti tuh. Almaklum lah, kawan-kawan ada yang pergi Sarawak ada yang dok KL. memang rindu lah aku dengan diaorang terutama orang tuh. hahaha...xderlah...
time nak hantar Acap(tettt), Megat n Jai balik naik teksi ke Kangar tuh, aku dah rasa sebak sangat. Rasa nak ikut aje diaorang balik. Rasa mcam nak g serang diaorang n cakap "weh aku join korang balik" tapi sayangnya aku xmampu. huhu..sob...sob...xperlah, maybe next time lak, time banjir..hehe... :D masa balik ke Sik pun still teringat diaorang, almaklum la, kat Sik ni aku bukan ramai sangat kawan. Last2 jadilah anak dara dok kat rumah. Hadoii...bosan! Hampir hari2 aq mesej Haidar tpi yelah, dia pun nak enjoy jugak cuti dengan family n kwn2...yang sorang tu pulak henfon lak rosak...cepat tukar baru..!! leh aku mesej dgn hg lak walaupun peratus nak balas tuh sangat tipis(aku men agak jer) hahahha...


selasa kena balik ke Arau pulak..ada teater..so pergi ajela...hehe..

c yeah next time... :D love u beb...

0 comments:

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails