BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

NaK cArI ApA?

Wednesday, October 5, 2011

kisah dongeng ending xbest!

Salam...

Ok, dah agak lama x update blog. Yalah, dah final pun kan. Hehe. Tapi entahlah, aku rasa macam nak suicide ja bila pikir pasal final exam kali ni. Macam hape entah. Tapi bukan main idea aq nk update blog kali ni. 

Just nak cakapla kan, yang hidup aku adalah kisah dongeng. Haha. Baru lepas dengar and still dengar lagu Stacy "Kisah Dongeng". Memang sedap lagu dia n memang bermakan betul lirik dia. Memang kena dengan kisah hidup aku. Dalam beberapa bab kisah hidup aku la.

Bila dengar lirik dia, aku terfikir, kisah aku sama ke dengan kisah dongeng?

Jawapannya ya, tapi kisah dongeng yang tidak bahagia endingnya. Endingnya aku dah tahu sebelum ceritanya mula. Dan memang xkan bestla ending dia. Akan masam, pahit n kelatlah. Tapi bahagia seketika adalah tapi penuh kepalsuan dan seketika. Kejap aje aq sempat capai. Tidak lama. Dan tidak akan pernah lama. 
Tapi aku sungguh sayang dia.... Harap ada sesuatu yg aku impikan akan jadi kenyataan. Harap sangat...

kisah dongeng yang endingnya tak bahagia a.k.a xbest!

0 comments:

KaTa HaTi GuA..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails